Creëer een unieke buitengevel

gevelbekleding kunststof

De buitengevel van je woning of bedrijf is het eerste aanzicht en de eerste indruk, het geeft in de meeste gevallen een beeld hoe de rest er van je woning of bedrijf uitziet. Met gevelbekleding kunststof heb je verschillende mogelijkheden om een prachtig unieke verzorgde gevel te creëren. Of je nu een kleur mooi vindt, of je wilt een houtdessin gevel. Met de panelen is er van alles mogelijk, van een mooie kleur in effen tot prachtige kleurencombinaties die je maakt met de kunststof panelen.

gevelbekleding kunststof

Prachtige panelen met glans

Met de gevelbekleding kunststof kun je ook kiezen voor schitterende panelen die je gevel echt glans geven, hierdoor is je gevel nog opvallender tussen de andere bebouwing. Om het onderhoud van de gevel hoef je geen zorgen te hebben, de panelen zijn krasvast, weer en roestbestendig en onderhoudsarm. Alle panelen zijn in standaardmaten verkrijgbaar, dit betekent niet dat er geen andere formaten mogelijk zijn bij het aanbrengen. De euroklasse B certificatie geef je de zekerheid dat de panelen brandvertragend zijn.

Kies het dessin wat past bij je gevel

Wanneer je gebruik wilt maken van gevelbekleding kunststof kies je precies het dessin wat je mooi vindt, en natuurlijk past bij je woning of gebouw en de omgeving. De plaatmaterialen zijn namelijk ook verkrijgbaar in prachtige steen dessins, op deze manier is het net of je een stenen gevel hebt. Zo zijn er verschillende mogelijkheden met de gevel, welk dessin je ook kiest van hoge kwaliteit is elk model. Voordeel ervan is ook dat de gevelpanelen eenvoudig zijn aan te brengen op de bestaande gevel.