Designmeubels IJcoon: de schoonheid van eenvoud

De wereld van design is enorm dynamisch; keer op keer dienen zich nieuwe trends in design aan. Dat wordt ook gereflecteerd op de markt van designmeubels. De designmeubels IJcoon nemen binnen deze markt een vooraanstaande plaats in. Dit merk wordt ook wel beschreven als het merk dat de klassiekers van de toekomst creëert. Oftewel, de meubels van dit merk omarmen de schoonheid van eenvoud, beschikken over een tijdloze elegantie en worden als ware iconen gezien. Wil je daar meer van weten? Lees dan hier snel verder!

Twee topdesigners laten elk meubelstuk stralen 

Achter de designmeubels IJcoon schuilen twee getalenteerde Nederlandse ontwerpers, namelijk Tom Dissel en Timon Scholten. Ze hebben inmiddels een grote reputatie gevestigd in de wereld van interieurdesign. Met een indrukwekkende carrière bij gerenommeerde merken als Design on Stock, Eyye, Label, Gelderland, Zuiver en DutZ Collection, hebben ze nu hun eigen interieurlabel gecreëerd. Hiermee veroveren ze momenteel het hart van de meubelindustrie. Volgens deze ontwerpers verdient iedereen een IJcoon! 

Designmeubels IJcoon laten comfort en stijl samensmelten

De ontwerpers van de designmeubels IJcoon hebben als missie om in elk meubelstuk comfort en stijl samen te laten smelten. Dit zie je onder andere heel sterk terugkomen in hun hoekbanken met de naam ‘Rolls’. Deze bank is niet alleen een lust voor het oog, maar ook beslist een comfortabel toevluchtoord voor een ontspannen momentje thuis op de bank. Het ontwerp van deze bank is geïnspireerd op de Amerikaanse ‘dinner rolls’. Je kent ze wel die luchtige bolletjes die dicht tegen elkaar aan in een bakvorm worden gebakken, waardoor het opgeklopte kussentjes lijken. Dit speelse idee verwerkten de ontwerpers in deze unieke en eigentijdse bank. Zo heeft elk design zijn eigen verhaal en inspiratie, steeds met het oog op zowel comfort als stijl. 

Aandacht voor duurzaamheid 

IJcoon legt de lat hoog als het gaat om duurzaamheid. Ze begrijpen dat design niet alleen mooi moet zijn, maar ook een positieve impact moet hebben op onze planeet. Daarom streven ze ernaar om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden bij het ontwikkelen van de designmeubels IJcoon. De meubels worden lokaal geproduceerd in hun eigen fabriek in Gelderland. Daarbij komen veel materialen en onderdelen uit Europa. Hierdoor behoudt IJcoon controle over het gehele ontwerpproces en wordt de impact op het milieu geminimaliseerd.

Designmeubels IJcoon staan voor op en top vakwerk! 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van elektrische systemen voor relaxfauteuils of het stofferen van de designmeubels, vakmanschap staat centraal. Alleen de beste professionals worden ingeschakeld voor het vervaardigen van deze meubels. Er is veel aandacht voor detail, waardoor je kunt rekenen op alleen maar de beste kwaliteit. Elk meubelstuk wordt dan ook gezien als een kunstwerk op zich en wordt met de grootste zorgt voor je gemaakt. Het doel is om jou intens te laten genieten van de nieuwe designmeubels IJcoon! Spreekt je dit aan? Wacht dan niet langer; ontdek en ervaar de magie van deze geweldige meubels. Ze zijn beslist een verrijking voor jouw interieur! 

Heb je nog vragen? Klik hier voor antwoord op al je vragen.