Hubo Amstelveen staat zeer goed aangeschreven

Hubo Amstelveen is een veelzijdig bedrijf die gespecialiseerd is in het doe het zelf projecten. Zo kunnen zij als geen ander inbouwkasten monteren maar ook binnen en buiten zonwering, deuren, traprenovaties, dakramenen inbraakpreventies. Wat u ook op maat wilt hebben, Hubo Amstelveen kan het voor u maken.Tevens is het mogelijk om te kiezen voor de doe het zelf producten voor particulieren. Hiermee kunt u zelf een project maken.


Vacatures bij Hubo Amstelveen

Doordat Hubo Amstelveen steeds groter wordt en steeds meer mensen bekend worden met de op maat gemaakte spullen, zijn zij ook op zoek naar nieuwe werknemers die hen kunnen helpen bij het maken van spullen op maat en de klantenservice. Zo zijn ze momenteel op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker die het team wilt komen versterken en de klanten blij wilt maken met de gekochte producten.

Wilt u graag advies hebben van experts?

Bij de Hubo Amstelveen kunnen ze u ook als geen ander advies geven. Ze hebben namelijk al vele jaren ervaring en kunnen u daarom bij zowel iedere vraag op het gebied van doe het zelf helpen. Daarnaast weten zij ook vaak welke kleur of model u kunt kiezen in uw situatie.