Kaptafel van de Perfect home shop

Een half jaar geleden heeft mijn dochter een echte tienerkamer gekregen. Een kaptafel mocht hier natuurlijk niet bij ontbreken. Bij de Perfect home shop hebben wij de perfecte kaptafel gevonden!

Stoere kaptafel van Perfect home shop

De meeste kaptafels die wij tegen kwamen, waren allemaal erg sierlijk. Mijn dochter vond dat kaptafels voor kleine meisjes. Zij heeft een duidelijke eigen mening en smaak. Zij wilde een stoere kaptafel. De kaptafel van de Perfect home shop heeft een mooi, modern uiterlijk en een grote spiegel. Dit was precies wat zij zocht. Hij is wit, waardoor hij perfect bij de rest van haar meubels past. Als je nu haar kamer in komt, zie je heel goed dat het een kamer van een tiener is. De kaptafel maakt haar kamer echt compleet.

Lekker tutten

Mijn dochter heeft al heel wat spullen verzameld op en in haar kaptafel. Dit ziet er erg leuk uit. Ze heeft al heel wat tijd doorgebracht achter de spiegel. Er zijn al verschillende kapsels uitgeprobeerd, er is al geprobeerd om zichzelf op te maken met make-up en ook heeft zij haar nagels al zitten lakken. De kaptafel wordt dus al flink gebruikt. Als zij vriendinnen op bezoek krijgt, gaat zij tegenwoordig gelijk naar boven. Een jaar geleden deed zij dat niet, maar nu zij haar nieuwe kamer heeft, doet zij dat wel. Zij is erg trots op haar nieuwe kamer!