Meer weten over een Dubbelwandig rookkanaal? Klik hier!

Dubbelwandig rookkanaal is een kanaal waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Mijn man en ik hebben namelijk besloten om in het huis een kachel te installeren. De kachel hebben wij al gekregen van mijn broer. Die heeft er namelijk nog een liggen in zijn schuur. Tijdens de verbouwing van zijn huis hebben zij de kachel eruit gehaald en een nieuwe erin gezet. Deze wilden wij graag overkopen. Nu hoefden wij alleen nog een dubbelwandig rookkanaal aan te schaffen.

Internetopstand7

Na een tijdje op internet te hebben gekeken is het voor mij al gauw duidelijk geworden. Bij Bouw-handel moet ik zijn voor de beste producten. Zij hebben een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding en ook weten zij als geen ander om het beste product te leveren. Mijn broer heeft hier de kanalen voor zijn kachel namelijk ook besteld. Hij adviseerde mij dan ook om hier ook de kanalen te halen. Na een tijd op de website te hebben gekeken, heb ik het juiste product gevonden. Toch had ik nog enkele vragen over de producten die zij aanboden, en heb ik besloten om hen te bellen.

Contactisoduct_rookkanalen_

Het contact tussen mij en het bedrijf verliep goed. De medewerkers weten duidelijk waarover zij het hebben en kunnen mij als geen ander helpen. De medewerkers zijn ook behulpzaam en denken graag mee. Ook werd mij verteld dat ik het juiste product heb aangeschaft. Geweldig! Binnen een paar dagen heb ik volgens Bouw-handel het product binnen.