Nieuwe palmbomen gekocht

Wij zijn druk op zoek naar palmbomen voor in huis! Ik zal het in het kort uitleggen wat hier de reden van is waarom wij dit graag willen.

Voor tien jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen in Bali. Hij was met vrienden op vakantie en ik met mijn vriendinnen. De tweede dag lagen wij lekker op het strand te genieten van de zon, zee en strand. Zijn groepje lag een paar meten verder en aan het einde van de dag zaten wij gezellig met z’n alle te kletsen en te genieten van de warmte. Toen de avond viel zijn wij dan ook met z’n allen opzoek gegaan naar een restaurant om te dineren. Aan tafel sloeg de vonk pas echt over. Vervolgens hebben wij de gehele vakantie eigenlijk alleen nog maar samen doorgebracht.

Nieuwe woning

Nu tien jaar later beleven wij nog steeds onwijs veel plezier samen. Gezellig ieder jaar met elkaar op vakantie en in de tussentijd ook nog eens getrouwd! Nu dat ik het zo kort mogelijk heb uitgelegd snap je denk ik wel waarom wij graag palmbomen willen hebben.

Overigens hebben wij vorig jaar een woning gekocht welke wij nu aan het verbouwen zijn. Hier beleven wij ook enorm veel plezier mee. Nu dat het einde hiervan in zicht is ben ik al aan het zoeken op het internet naar nieuwe planten en een eettafel. Dit is het belangrijkste om in huis te hebben toch?