Plak het zelf raamfolie, erg leuk

Plak het zelf raamfolie

Plak het zelf raamfolie, is een geweldig leuke decoratie. Bij PLAKhetzelf  kan je dit allemaal kopen. Hier hebben zij een enorme keuze aan verschillende stickers. Stickers die je zelf kan ontwerpen of laten maken. Aan jou de keuze wat je precies wilt, maar alles is hier mogelijk. Ook als je het liefste niets op de ramen of muren wilt plakken, bestaat de mogelijkheid om een statische afbeelding te nemen.

Voordeel is dat je deze elk moment, heel erg makkelijk van de ramen af kan halen en je hier verder geen  moeite voor hoeft te doen. Bij stickers is dat soms een heel ander verhaal. Maar neem maar van mij aan dat jij deze ontwerpen nooit meer van de ramen af wilt hebben. Voor mijn woning heb ik ook een zeer mooie raamsticker besteld, deze heb ik zelf ontworpen. Plak het zelf raamfolie

Plak het zelf raamfolie, zo makkelijk en mooi 

Onze dochter is helemaal weg van poesjes, daarom leek het ons een leuk idee om haar kamer wat op te pimpen. Wij zagen op de website van PLAKhetzelf  zeer leuke modellen voorbij komen. Omdat wij zelf een leuk idee hadden voor een afbeelding, zijn wij zelf aan de slag gegaan. In verschillende stappen hebben wij een eigen poesjes model kunnen ontwerpen. Via plak het zelf raamfolie zie je precies de stappen die je moet volgen om een eigen ontwerp te laten maken. 

Onze dochter was helemaal verbaasd toen zij op een middag thuis kwam uit school. Na eerst wat gedronken te hebben ging zij naar haar kamer. Opgewonden kwam zij weer naar beneden rennen met de mededeling dat er allemaal poesjes op de ramen zaten. Wat was zij blij met haar nieuwe outlook op haar kamer. Wij ook, want niet alleen deze poesjes hebben wij besteld bij PLAKhetzelf, ook voor onze voordeur hebben wij nu een mooie sticker met naam en huisnummer.