Snel een zwembadafdekkingen gekocht

zwembadafdekkingenAl een aantal maanden heb ik een zwembad, maar het schoonmaken kost veel tijd. Vooral nu met de herfst komen er veel bladeren in en kan je zowat dagelijks gaan schoonmaken. Ik vind dat nu al erg vervelend worden, aangezien het zwembad goed onderhouden moet worden. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Ik had namelijk contact opgenomen met Nieuwatlantis en die vertelde mij dat ze ook zwembadafdekkingen hebben. Dat zou ideaal zijn. Ik zou dan geen last meer hebben van rotzooi wat in het zwembad waait. Ik ben toen gaan kijken wat er allemaal mogelijk was en wat de kosten zijn. Wat opviel was dat het erg voordelig was. Voornamelijk bij dit bedrijf was het goedkoop. Ik heb toen alle maten doorgeven en met een week kwamen ze het al plaatsen.

Fantastische service.  starline zwembad

Het was goed om te zien dat het bedrijf erg professioneel te werk ging. Alles werd goed afgewerkt en in 1 dag waren ze ook al klaar. Mocht je opzoek zijn naar zwembadafdekkingen is het echt een aanrader om eens en kijkje te nemen op de website van Nieuwatlantis. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Over het gehele assortiment hebben ze ook fantastische prijzen.