Wilt u een opslag huren via Easybox.nl?

Nu het duidelijk is dat we blijven wonen waar we nu zitten, hebben we besloten de gehele woning te laten isoleren in de meest uitgebreide zin van het woord. We wonen helemaal vrij midden in de landerijen en dat betekent dat we behoorlijk moeten stoken in de koudere maanden van het jaar. De stookkosten zijn dusdanig hoog dat het absoluut loont om de hele woning van meerdere vormen van isolatie te voorzien. Omdat we er in een keer vanaf willen zijn en niet in etappes de boel willen laten isoleren, hebben we bedacht om de hele woning qua meubels en dergelijke leeg te halen, een opslag te huren en zelf voor de tijd dat het nodig is, in een vakantiehuisje te gaan vertoeven. Goed plan vinden wij. Nu de startdatum van het isolatieproject bekend is moeten we op zoek naar waar wij een opslag kunnen huren. Heel moeilijk kan dat niet zijn lijkt mij, maar daar vergiste ik mij lelijk in. Het vinden van sites om opslag te huren is niet lastig, echter de juiste site vinden waar je de meeste vierkante meters opslag krijgt voor een redelijke prijs, is een heel ander verhaal. De ene na de andere site hebben we bekeken maar kwamen iedere keer terug op een site. Dit was de site easybox.nl. We zijn er nu wel over uit dat dit de site gaat worden waar wij opslag gaan huren. Nu het duidelijk was waar wij opslag konden huren, hebben we contact opgenomen met de site. Het was geen enkel probleem om via hun opslag te huren en we hebben gelijk besproken wat er zoal opgeslagen moest worden. Aan de hand van de gegevens konden zij ons vertellen wat voor ons de meest geschikt opslag om te huren was. We zijn op hun expertise afgegaan en hebben de opslag gehuurd die zij ons hebben aanbevolen. Nu dit allemaal geregeld is kunnen we een begin maken met het verplaatsen van de meubels naar de opslag. Wij zijn blij dat we deze site gevonden hebben en dat we dankzij hun kennis en ervaring een opslag hebben kunnen huren.

Dit is de site waar u zijn moet als u een opslag wilt huren

Soms is het nodig om spullen tijdelijk op te slaan. Wanneer dit nodig is wil je wel dat je spullen veilig, schoon en droog kunnen worden opgeslagen. Dan is het fijn om een dergelijk adres te hebben waarbij dit vanzelfsprekend is. Door deze site hebben wij opslag kunnen huren, die wij zonder hen waarschijnlijk niet hadden gevonden op zo’n korte termijn.

Wilt u in actie komen?

Dankzij de site easybox.nl, hebben wij een veilige, schone en droge opslag kunnen huren om onze spullen tijdelijk op te kunnen slaan. Wij zijn meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij ons prima hebben geadviseerd.
  • Zij een nette prijs rekenen voor hun dienstverlening.

Op zoek naar tijdelijke opslag, voor een korte of langere periode? Dan is dit een site die u eens zou moeten bekijken. Er is veel mogelijk!

Lees meer…