Beton cire

Het is tijd om je slaapkamer een nieuwe look te geven. Cire beton is een ideaal materiaal voor je slaapkamer. Je kan de cire beton zelf aanbrengen of door een vakkundige specialist. De beton cire beschikt over je wensen. Je kunt voor een rustige uitstraling in je slaapkamer zorgen. Je kunt hiervoor verschillende kleuren gebruiken zoals koele of warme kleuren. Het geeft een gezellige en zuiderse sfeer. Als je beton cire voor de vloer gebruikt lijkt je slaapkamer groter. Het kan ook prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Toepassingen voor in de slaapkamer

Beton cire kun je overal gebruiken in je slaapkamer. Je kunt het gebruiken voor zowel plafonds, muren als vloeren. Verder kun je ook de meubels met beton cire aanbrengen zoals je nachtkastje of vensterbank. Je kunt het aanbrengen op verschillende ondergronden zoals op hout, tegels, cement vloeren en gipsplaten. Je kunt erg creatief met dit materiaal omgaan. Je kan het namelijk op verschillende manieren gebruiken. Als je dit materiaal gebruikt voor zowel de muren als het plafond dan zul je een groot ruimtegevoel creëren in de slaapkamer. Als je een on-suite badkamer bezit dan kun je de vloer van de slaapkamer gemakkelijk laten doorlopen naar de vloer van de badkamer.

Online bestellen

Je kan bij de beton cire shop eenvoudig online bestellen. Het juiste adres is www.betonstunter.nl. Wij hebben alles klaarliggen. Gelukkig hoef je er zelf niet mee te sjouwen. Je kunt op onze webshop beton cire kopen voor een oppervlakte vanaf 2 m2. Je kunt ook een proefpakket kopen voor een oppervlakte van 1 m2. Zo kun je zelf een test doen en weten of het bij jouw wensen past. De levertijd is heel snel. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerking. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Er staat altijd een deskundige klaar.