Perfecte stoel voor thuiswerken

elektrisch verstelbaar bureau

Sinds ik thuis werk kom ik amper nog van mijn bureaustoel af, want zodra ik voor werk uitlog switch ik in dezelfde beweging over naar lekker gamen met mijn vrienden. Mijn rug vond dit niet zo fijn dus heb ik een 24 uurs stoel gekocht en dat was de beste investering die ik van mijn leven heb gemaakt. Deze soort stoelen zijn er op gemaakt dat je er dus 24 uur lang in kan blijven zitten. Vergeleken met de eigelijk verschrikkelijke gaming bureaustoel die ik hiervoor had zijn mijn rug en achterwerk hemels ondersteund.

Dag en nacht door

Voorheen moest ik echt elk uur anders gaan zitten want mijn gewone stoel hiervoor was echt niet gemaakt voor lange dagen. Ik speel World of Warcraft na werk en dat betekend dat ik met mijn vrienden vaak de hele nacht doorspeel zodat we onze wapens en karakters kunnen upgraden. Eerst betekende dat voor mij een volgende dag van spierpijn en een pijnlijke rug waardoor het inhalen van slaap echt vreselijk was. Nu heb ik amper last en slaap ik na het werken en gamen als een pasgeboren baby.

Een aanrader voor iedereen

Of je nou thuiswerker bent zoals ik of een gamer die te lang doorgaat, ook zoals ik, een 24 uurs stoel is echt een gigantische aanrader. Mijn postuur is onwijs verbeterd waardoor mijn rug niet meer voelt alsof het tijd is voor mij om met pensioen te gaan wat erg fijn is. Daarnaast is de stoel zelf ook gewoon super comfortabel dus ook al zit je niet zoals ik bijna elke dag meer dan 12 uur op die stoel blijft het een lekkere keuze. De stoelen gaan lang mee en zijn er echt op gemaakt om ervoor te zorgen dat je lange dagen kan maken zonder dat je lichaam er onder moet lijden.