www.superwoonwinkel.nl

Deze webwinkel verkoopt online een groot assortiment van huis- en tuinartikelen. Het voordeel van deze winkel is de snelle bezorgservice, de mogelijkheid tot achteraf betalen, lage verzendkosten (gratis vanaf 20 euro) en hun precisie maatwerk. Bovendien geven ze je er ook nog vrijblijvend een goed advies bij. Een goed adres om alles voor je huis te kopen. Ook makkelijk dat je dan bij één adres terecht kan. Www.superwoonwinkel.nl kreeg van hun klanten een mooie 8,3. Dit geeft ook vertrouwen.

Het assortiment

Het hele huis knapt er van op! Van de badkamer tot de tuin, van de slaapkamer tot de zithoek. Een greep uit het uitgebreide aanbod: tafelzeil, tafelkleden, tafellinnen, gordijnen, badtextiel, raamfolie, verlichting, deurmatten, dekbedden, konijnenhokken, tuinmeubilair…enzovoort.

Instructies

Bij de tafelbekleding, de vliegengordijnen en de raamfolie zijn er instructies bijgevoegd op de website. Dit zorgt ervoor dat je de juiste maat koopt en dat je weet hoe je het materiaal onderhouden en reinigen moet. Zo heb je er langer plezier van. Deze instructies vind je onderaan elke sitepagina bij het kopje ‘Categorieën’.

Bezoek de website

Op de website www.superwoonwinkel.nl kun je eenvoudig vinden wat je zoekt, door de klantvriendelijke opzet met zoekfuncties, categorieën en filters. Kijk eens op je gemak rond en doe wat ideeën en inspiratie op. Voor leuke aanbiedingen en acties kan je je inschrijven met je e-mailadres, zodat je altijd op de hoogte bent. Je kan een account aanmaken en een verlanglijstje bijhouden of je bestellingen regelen. Mocht je vragen hebben, dan bel je naar 085-0471624. Mailen kan ook, naar klantenservice@superwoonwinkel.nl of vul het contactformulier in. Klik daarvoor hier: contactformulier.