Tip: Ontruiming woning

seniorAfgelopen maand hebben we een verschrikkelijke maand gehad. Zo is mijn opa overleden en daar hebben we het op het moment erg moeilijk mee. Helaas moet er veel geregeld worden, omdat alles gewoon door gaat. Gelukkig nemen sommige bedrijven en familie veel stress uit handen, maar moet er ook het een en ander zelf geregeld worden. Zo zaten we nog met een aantal meubels die over waren. We hebben toen op internet gekeken welke bedrijven aan Ontruiming woning doen. We kwamen vervolgens uit bij Seniorenhulp. Het bedrijf is gespecialiseerd in dit soort gevallen. Naast hun specialisatie in Ontruiming woning doen ze ook aan opkopen van meubels. Je krijgt er dus wel geld voor.

Goede serviceOntruiming woning

Het bedrijf heeft ontzettend veel begrip voor de situatie die zich voordoet. Aangezien je sommige moment zelf niet helder kunt nadenken, helpt het bedrijf je. Uiteraard geven ze je niet de jackpot voor de meubels. Normaal gesproken moet je blij zijn als je een paar tientjes krijgt voor een tafel of stoel. Ik kan je verzekeren dat het bij Seniorenhulp wel anders is. Hun geven gewoon nette prijzen voor de meubels die over zijn. Uiteraard hoef je ze niet te verkopen als je dat niet wilt.

Het bedrijf is eenvoudig te benaderen. Zowel telefonisch als via de mail staan ze je graag te woord. Indien je opzoek bent naar informatie, dan kan je te allen tijde een kijkje nemen op de website van Seniorenhulp.